Çamlık İlkokulu

Vizyon: “Eğitim sevgiyle başlar” parolasıyla öğrenci veli memnuniyeti oluşturmaktaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu, modern ve öğrenci merkezli, çoklu zeka eğitimi uygulamaları ile bölgemizde model oluşturmak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen okul olmak. Öğretim çağındaki her çocuğu, milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir. Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bireyler yetiştiren bir okul toplumu olmak.

Misyon: Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmektir. Demokratik, çağdaş, Atatürkçü bir yaklaşımla milli ve manevi değerlerine sahip çıkan; teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve eğitim çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır. Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen Atatürk ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 8.30 - 14.10
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://seyrantepecamlikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SEYRANTEPE MAH. HACI MAHMUT DENİZ CAD. NO 31 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Yerleşim Yeri - ŞEHİR MERKEZİ

Ulaşım Şahsi araçlar ve SEYRANTEPE yazan toplu taşıma araçları